Αγνοείται η γυναίκα που δεν την άφηναν να μιλήσει στους δημοσιογράφους! – ‘Ηθελε να πει οτι την βίασαν ομαδικά στρατιώτες του Καντάφι

Posted: 27/03/2011 in World


Η λίβυα Ιμάν προσπάθησε χθες να μιλήσει στους ξένους δημοσιογράφους για το βιασμό της από στρατιώτες του Καντάφι. Ωστόσο την έσυραν κακήν κακώς από το ξενοδοχείο που βρισκόταν ο ξένος Τυπος. Και από τότε αγνοείται…

Το περιστατικό έγινε το πρωί του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Τρίπολης. Η Ιμάν Αλ Ομπέιντι όρμησε στο ξενοδοχείο για να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με πληροφορίες θέλησε να τους δείξει τα σημάδια κακοποίησης στο σώμα της και να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού αφού την συνέλαβαν σε μπλόκο λίβυοι στρατιώτες.

Πριν προλάβει να μιλήσει καλά καλά, σύμφωνα με το Associated Press, μία καμαριέρα έβγαλε μαχαίρι απειλώντας την και συμπατριώτες της – δεν είναι σαφές αν πρόκειται για πολίτες ή για μέλη των υπηρεσιών Πληροφοριών – την άρπαξαν βίαια απομακρύνοντάς την, ενώ εκείνη ούρλιαζε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με το AP, τα πόδια της είχαν αίματα και το πρόσωπό της έφερε εκδορές και μελανιές. Η ίδια είπε ότι αφού συνελήφθη σε στρατιωτικό μπλόκο προφυλακίστηκε για δύο ημέρες και έπεσε θύμα βιασμού από πάνω από δέκα άντρες.

Στο επεισόδιο που ξέσπασε όταν επιχείρησε να μιλήσει, έσπασαν δύο κάμερες και τουλάχιστον ένας δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε και κλωτσήθηκε. Η Αλ-Ομπέιντι αργότερα μεταφέρθηκε με αυτοκίνηστο σε άγνωστη τοποθεσία.

newsit

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.