Οι πλαστικές του Καντάφι – Τις έκανε μόνο με τοπική αναισθησία

Posted: 27/03/2011 in World


Ο βραζιλιάνος γιατρός που μπήκε στα έγκατα του στρατηγείου του Μουαμάρ Καντάφι θυμάται όλες τις παραξενιές του ματαιόδοξου ηγέτη.
‘Ηταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο βραζιλιάνος πλαστικός χειρουργός οδηγήθηκε βαθιά σε ένα καταφύγιο στην λιβυκή πρωτεύουσα.

Η αποστολή του: να σβήσει το πέρασμα των χρόνων από το πρόσωπο του Μουαμάρ Καντάφι, αφαιρώντας λίπος από την κοιλιά του και βάζοντάς το στο ρυτιδιασμένο του πρόσωπο. Είχε και μια άλλη αποστολή: να του βάλει μαλλιά.

«Μου είπε οτι συμπλήρωνε 25 χρόνια στην εξουσία και δεν ήθελε η νεολαία της χώρας του να τον βλέπει ως ηλικιωμένο», θυμάται ο Dr. Liacyr Ribeiro. «Του πρότεινα πλαστική προσώπου αλλά αρνήθηκε.»
Η διαδικασία η οποία κράτησε 4 ώρες κρατήθηκε απόλυτα μυστική το 1995. ‘Ολα έγιναν με τοπική αναισθησία κι αυτό γιατί ήθελε να έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει. Μάλιστα στα μισά της διαδικασίας ο λίβυος ηγέτης ζήτησε να γίνει διάλλειμμα για να φάει ένα χάμπουργκερ.

«Τον προειδοποίησα οτι τα αποτελέσματα της επέμβασης θα κρατούσαν για 5 χρόνια», θυμάται ο γιατρός.
«Μου απάντησε οτι αν με χρειαστεί θα με ξανακαλέσει, όπως και έγινε αλλά δεν πήγα γιατί είχα μια σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση».

Τότε ο Καντάφι ήταν 53 ετών αλλά σύμφωνα με τον γιατρό έμοιαζε 10 χρόνια μεγαλύτερος. Φωτογραφήθηκαν και μαζί. Οπως υποστηρίζει ο βραζιλιάνος γιατρός, μετά την διαδικασία ο Καντάφι έμοιαζε 45!

newsit

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s